MEDEDELING VAN HET PAROCHIEBESTUUR

De maatregelen vanwege het Corona virus zijn aangescherpt. Daarom zullen er in kerk tot 1 juni geen vieringen plaatsvinden. Dit betekent dat alle weekendvieringen en de plechtigheden van de Goede Week en Pasen, en ook van Hemelvaart en Pinksteren vervallen. Helaas zal ook het feest van de 1e Communie uitgesteld worden tot nader te bepalen datum. Dit is bijzonder jammer, maar het is niet anders. We maken er later dit jaar voor de kinderen en ouders een mooi feest van.

De Vastenaktie stellen we voorlopig ook uit. De resterende 2 vasten zakjes die u nog zou ontvangen , krijgt u te zijner tijd in de brievenbus.

Nu de kerk gesloten is, kunnen wij ons voorstellen dat u toch af en toe wilt bidden en een kaarsje wilt opsteken. Maar daarvoor gebruik van de 3 kapelletjes die we rijk zijn, in Termaar, Trichterweg en Eijkerweg, Dan komt u ook nog een moment in de frisse lucht.

U kunt de Hoogmis iedere zondagmorgen om 10.00 uur volgen op de televisie NPO2

We moeten samen proberen om door deze crisis heen te komen. We zullen het virus de baas worden als wij ons strikt houden aan deĀ  maatregelen die de overheid gesteld heeft.

Let op elkaar en op uzelf.

Het Parochiebestuur en de Pastoraatsgroep