Beste parochianen,

Vanaf 1 juni mogen er volgens de richtlijnen van RIVM en het Bisdom weer eucharistievieringen gehouden worden met maximaal 30 personen.

Kijkend naar het kerkbezoek in onze parochie wordt normaal het aantal van 30 personen ruim overschreden.

Om te voorkomen dat we maatregelen moeten treffen ,die leiden tot teleurstelling en mogelijk onbegrip, heeft het parochiebestuur besloten, om pas in het weekend van 4/5 juli de eucharistievieringen te hervatten, waarbij maximaal 100 personen aanwezig mogen zijn.

Tot die tijd hebben wij de mogelijkheid om de maatregelen, die genomen moeten worden i.v.m. ieders veiligheid goed voor te bereiden.

Inmiddels hebben ook de overige parochies van de parochiefederatie Terlinden-Margraten en Scheulder hetzelfde besluit genomen.

Op zondagochtend wordt de eucharistieviering vanuit onze parochiekerk om 10.30 uitgezonden via Radio 3Heuvelland: FM 107.2 MHZ, kabel analoog 87.5 MHZ digitaal kanaal 921.

Voor persoonlijk gebed en om een kaarsje op te steken, blijft de Mariakapel van maandag tot en met zaterdag opengesteld van 14.00-15.30 uur en op zondag is de kerk hiertoe geopend van 14.00-15.30.

 

Wij zouden graag de deuren van onze kerk wijd open zetten voor iedereen.

Helaas moet het nu nog even zo.

 

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Parochiebestuur en pastoraatsgroep